Budgetsim

 

Het goedkope telefoon abonnement voor bedrijven

 Het goedkope telefoonabonnement voor bedrijven

Budgetsim basis is het goedkope telefoon abonnement voor bedrijven met een gemiddeld laag of variabel belgedrag. Veel bedrijven bellen gemiddeld niet voldoende om over te stappen naar onbeperkt abonnementen, simpelweg omdat er niet voldoende wordt gebeld of omdat gebruik sterk verschilt per maand. Met Budgetsim basis kunt u bijvoorbeeld al 50 gesprekken voeren van totaal 150 minuten en toch maar € 14,95 per maand betalen. Lage vaste maandelijkse kosten en gegarandeerd de laagste verbruikskosten in de markt met het goedkope telefoonabonnement van Budgetsim basis.

Budgetsim Basis Betalen bij gebruik € 4,95
Bellen naar vast per minuut € 0,05
Bellen naar mobiel per minuut € 0,05
Starttarief per gesprek € 0,05
SMS per bericht € 0,05
Budgetsim Internet 2 Gigabyte voor nationaal gebruik € 9,95

Budgetsim onbeperkt is het perfecte abonnement voor bedrijven met een gemiddeld intensief belgedrag. Voor een vast en laag bedrag per maand koopt u al het nationale bel en sms verkeer naar vast en mobiel af. Wanneer andere aanbieders stunten met prijzen voor onbeperkt bellen en sms combineren ze dit met dure internetbundels of ongewenste diensten. Budgetsim doet dit niet en biedt moderne bundels voor aantrekkelijke tarieven.

Budgetsim Onbeperkt    Onbeperkt bellen en SMS’en in Nederland € 24,95
     
Budgetsim Internet 2 Gigabyte voor nationaal gebruik € 9,95

 

Budgetsim voor uw bedrijf?

Wilt u meer informatie wat wij kunnen betekenen op het gebied van Budgetsim?Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.