Mobile Service

 

iphone5s

Jansen Pro Office de dealer van de provider: Mobile Service

Sinds 2003 biedt Mobile Service, als zelfstandige en onafhankelijke provider, diensten op maat op het gebied van telefonie voor de zakelijke markt. Naast de dienstverlening en een uitstekend bereik zijn onze kosten inzichtelijk en concurrerend. Voor ons een vanzelfsprekendheid.

Mobile Service: heldere en voordelige tariefstructuren

Als ondernemer/zakelijke klant stelt u hoge eisen aan een goede telefonische bereikbaarheid – waar u zich ook bevindt -, abonnementen op maat, passend bij het belgedrag van uw onderneming of uw medewerker, en een prima service. Mobile Service biedt aanvullende diensten die het belgedrag binnen uw onderneming duidelijk in kaart brengen. Zo kunt u regelmatig een, bij uw bedrijf passend, actueel abonnementsadvies krijgen. Kortom: Mobile Service levert heldere, voordelige tariefstructuren en aanvullende diensten die helpen telefonische kosten inzichtelijk en beheersbaar te maken. Met de beste prijs/kwaliteitverhouding voor uw mobiele netwerk.

Kwaliteit en zekerheid van KPN netwerk

Voor een uitstekend bereik maakt Mobile Service gebruik van het netwerk van KPN.

Service

Service is een vanzelfsprekendheid. Op werkdagen wordt u meteen telefonisch doorverbonden met onze eigen Mobile Service supportmedewerkers.

Flexibiliteit

Mobile Service biedt verschillende abonnementsvormen. U kunt kiezen voor abonnementen voor een vaste periode waarbij, indien gewenst, ook een toestel wordt aangeboden. Daarnaast is het ook mogelijk een contract af te sluiten waarbij géén looptijden en géén opzegtermijnen aan de mobiele aansluitingen verbonden zijn. Bij Mobile Service ligt de focus op het aangaan van een langdurige samenwerking. Ook daarom willen wij de beste diensten aanbieden en daarmee onze klanten binden!

Mobile Service voor uw bedrijf?

Wilt u meer informatie wat wij kunnen betekenen op het gebied van zakelijk telecom? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.