Sollicitatie

(tijdelijke) Receptionist(e) / Telefonist(e)

Voortgang en continuïteit is voor bedrijven van groot belang. Jansen Pro Office begrijpt dat en ondersteunt bedrijven bij hun bedrijfsvoering. Jansen Pro Office geeft gedegen advies over alle soorten moderne communicatie- en kantoormiddelen en is daardoor de juiste partner voor vele ondernemingen. Als het nu gaat over kantoormiddelen en/of –apparatuur er worden A-merken geleverd van de beste leveranciers. Van mobiele telefoons tot telefooncentrales. Van computers, back-upsystemen tot het ontwerp en beheer van een geavanceerd bedrijfsnetwerk. En dat sinds 1995.

Door verschuiving van functies en zwangerschapsverlof, zijn wij opzoek naar een representatieve en vlotte collega die voldoet aan onderstaande functieomschrijving en –eisen. De receptioniste die wij zoeken is het eerste visitekaartje van ons bedrijf in Dronrijp en voert alle voorkomende receptiewerkzaamheden uit. De vacature staat uit voor 16 tot 24 uur per week. In ieder geval flexibel zijn in het schuiven van dagen door vrije uren en vakanties van jouw naaste collega’s, is voor ons belangrijk. Zo ook het beschikbaar zijn in de ochtenden wanneer de meeste telefoontjes ontvangen worden.

Functieomschrijving:

*             Ontvangen van bezoekers en beantwoorden van de telefoon;
*             Ontvangen storingen en uitzetten binnen de organisatie;
*             Het beheren van inkomende- en uitgaande post, waaronder ook mailverkeer;
*             Uitvoeren van diverse overige tot de functie behorende werkzaamheden zoals het bestellen van de koffie/lunch, klaarzetten en
opruimen van de vergaderzaal, etc.;
*             Voorraadbeheer en inkoopbeheer
*             Eventuele ondersteuning aan collega’s op het moment dat het rustig is aan de receptie. Denk hierbij aan administratieve werkzaamheden.

Functie-eisen:

*             Administratieve opleiding op MBO-niveau;
*             Affiniteit om met mensen om te gaan en samen te werken;
*             Goede communicatieve vaardigheden en representatief;
*             Organisatie- en doorzettingsvermogen;
*             Voldoende ervaring in het receptiewerk;
*             Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift;
*             Goede computervaardigheden, bekend met Office-pakket;
*             Technisch inzicht is geen vereiste wel een pré;
*             Flexibel inzetbaar.
*             liefst per direct beschikbaar.

 

Jansen Pro Office biedt een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een enthousiast en hecht team van 12 medewerkers, die vol passie bezig zijn met de continuïteit, bereikbaarheid en maatwerk oplossingen van de klanten.

Spreekt bovenstaande vacature jou aan en kun je aan de eisen voldoen, stuur dan een sollicitatiebrief met motivatie en CV (liefst met recente pasfoto) naar Klaas Jansen via solliciteren@Jansenprooffice.nl

De sluitingsdatum van deze vacature is 12 december 2018.

 

Jansen Pro Office
De Alde Mar 2
9035 VP Dronrijp
088-4004400

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.